Split
Vis
Ferger til Kroatia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Split til Vis Ferge

Split Vis fergeruten knytter Kroatia med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TP Line. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Split Vis fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Split til Vis?

Fergetiden fra Split til Vis er omtrent 1h 20m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Split og Vis?

Det er 1 fergeoperatører for Split til Vis, og dette er
  • TP Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Split til Vis?

Bestill ferger fra Split til Vis gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Split Guide

Split er Kroatias nest største by og ligger i Dalmatia region på den østlige bredden av Adriaterhavet. Byen er et viktig punkt for transport, med mange forbindelser til øyene i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre tilbake historien sin til det 4. århundret f.kr., da det var en greske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange severdigheter. Beliggende i byen er mange bar, restauranter, kaféer og butikker, som tar høyde for alle turisters behov. Bak byen ligger fjell, som gir Split en flott kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vann i Adriaterhavet.

Det er fergeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Vis Guide

Byen Vis ligger i den nordøstlige delen av øya Vis i det sørlige Kroatia, på bunnen av en beskyttet bukt. Vis by i nordøst og Komiža i sørvest er to vakre små byer på Vis øy.

Hele øy var et militær område inntil begynnelsen av krigen (1991-1995) i Kroatia, slik at øya og byene dens har bare vært åpen for turisme i de siste 15 årene.

I dag velkommer Vis et stigende antall turister, og de lokales livsstil endrer seg i overensstemmelse med dette, men imidlertid har byen klart å bevare sitt gamle, uimotståelige middelhavs sjarme.

Besøkender er alltid henrykte over den uberørte naturen. Uansett om det er de vakre avsides steder, landsbyene med få innbyggere, de gamle steinhusene eller de mange vinmarkene, er Vis en fascinerende destinasjon.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.