St Petersburg til Helsingfors Ferge

St Petersburg Helsingfors fergeruten knytter Russland med Finland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for St Petersburg Helsingfors fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Petersburg - Helsingfors Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 2 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige St Petersburg Helsingfors priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Petersburg Helsingfors ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Petersburg Guide

Sankt Petersborg er Russlands nest største by og ligger i spissen av den Finske Bukt ved Østersjøens kyst. Byens navn ble endret til Petrograd i 1924, men ble senere endret tilbake til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkjent som Russlands kulturelle senter og er nok den mest vestlige av alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske sentrum og tilhørende samling av monumenter er blitt erklært en verdensarv område av Unesco. En populær attraksjon i byen er The Hermitage, som er et av de største kunstmuseene i verden. I byen er det et stort antall utenlandske ambassader, internasjonale virksomheter, banker og andre virksomheter. I motsetning til Moskva, består den historiske arkitektur i Sankt Petersborg mest av barokk og nyklassisistiske bygninger fra det 18. og 19. århundret.

Byens havn betjenes av passasjer- og fraktservicer.

Helsingfors Guide

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger ved bredden av Finskebukta. Byen er ganske liten, og av den grunn er det enkelt å komme seg rundt til fots. Byen har flott arkitektur, kultur og shopping. Du vil elske å utforske byens parker, skoger og kystlinjen med de mange øyene.
Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i ny-moderne middelalder-stil. Andre museer som er verdt et besøk er Bymuseet i Helsinki, her får du vite byens historie gjennom 50 år og Universitetet i Helsinkis museer som er Universitets museet og naturhistorisk museum.
Fra Helsinki er det daglige fergeavganger til Estland, Sverige og Tyskland. Alle fergeselskapene fra havnen tilbyr overfart med kjøretøy. Helsinki han også nås med ferge fra Russland og Polen.