St Petersburg til Stockholm Ferge

St Petersburg Stockholm fergeruten knytter Russland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 39 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Petersburg Stockholm fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Petersburg - Stockholm Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 1 Ukentlig Avgang 39 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige St Petersburg Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Petersburg Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Petersburg Guide

Sankt Petersborg er Russlands nest største by og ligger i spissen av den Finske Bukt ved Østersjøens kyst. Byens navn ble endret til Petrograd i 1924, men ble senere endret tilbake til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkjent som Russlands kulturelle senter og er nok den mest vestlige av alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske sentrum og tilhørende samling av monumenter er blitt erklært en verdensarv område av Unesco. En populær attraksjon i byen er The Hermitage, som er et av de største kunstmuseene i verden. I byen er det et stort antall utenlandske ambassader, internasjonale virksomheter, banker og andre virksomheter. I motsetning til Moskva, består den historiske arkitektur i Sankt Petersborg mest av barokk og nyklassisistiske bygninger fra det 18. og 19. århundret.

Byens havn betjenes av passasjer- og fraktservicer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.