St Petersburg
Tallinn
Ferger til Estland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

St Petersburg til Tallinn Ferge

St Petersburg Tallinn fergeruten knytter Russland med Estland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for St Petersburg Tallinn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Russland til Estland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra St Petersburg til Tallinn?

Fergetiden fra St Petersburg til Tallinn er omtrent 14h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom St Petersburg og Tallinn?

Det er 1 fergeoperatører for St Petersburg til Tallinn, og dette er
  • St Peter Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra St Petersburg til Tallinn?

Bestill ferger fra St Petersburg til Tallinn gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

St Petersburg Guide

Sankt Petersborg er Russlands nest største by og ligger i spissen av den Finske Bukt ved Østersjøens kyst. Byens navn ble endret til Petrograd i 1924, men ble senere endret tilbake til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkjent som Russlands kulturelle senter og er nok den mest vestlige av alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske sentrum og tilhørende samling av monumenter er blitt erklært en verdensarv område av Unesco. En populær attraksjon i byen er The Hermitage, som er et av de største kunstmuseene i verden. I byen er det et stort antall utenlandske ambassader, internasjonale virksomheter, banker og andre virksomheter. I motsetning til Moskva, består den historiske arkitektur i Sankt Petersborg mest av barokk og nyklassisistiske bygninger fra det 18. og 19. århundret.

Byens havn betjenes av passasjer- og fraktservicer.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største byen i landet. Hovedsetet for industri og regionalpolitikk ligger her. De som besøker byen kan nyte det kulturelle som byen har å tilby. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet, og mange aspekter ved byen er fra middelalderen, spesielt gamlebyen som er listet som UNESCO World Heritage Site. Her finner du en labyrint av brosteinsbelagte gater, smug, kirkespirer, tårn og fort. Toompea området har en del usedvanlige landemerker som inkluderer Toompea Slott og Alexander Nevsky katedralen som er en viktig ortodoks bygning. En annen populær attraksjon er rådhuset fra 1200-tallet som du kan se utover hele Raekoja Plats fra, og en spire som har en ikonisk bronsestatue av en ung gutt som vokter byen, han er kjent som ‘Gamle Thomas’


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.