Stari Grad
Ancona
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Stari Grad til Ancona Ferge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Hvar til Italia ferger på Stari Grad Ancona fergeruten med vår raske og enkle pris-søk.

Bruk vår Stari Grad Ancona ferge guide til å finne al den informasjonen du trenger for å booke fergebilletten din til Italia, inkludert hvem som seiler på Stari Grad Ancona ruten.

Velg landet du reiser fra og deretter Stari Grad Ancona eller en annen rute, hvis du foretrekker, etterfulgt av antallet av passasjerer og søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Hvar til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Stari Grad og Ancona?

Det er 0 fergeoperatører for Stari Grad til Ancona, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Stari Grad til Ancona?

Bestill ferger fra Stari Grad til Ancona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Stari Grad til Ancona?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Stari Grad til Ancona?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Stari Grad til Ancona?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Stari Grad Guide

Byen Stari Grad ligger på den nordlige siden av øya Hvar i Dalmatia region i Kroatia. Byen ligger ved enden av en lang beskyttet bukt og menes å være en av de eldste byene i Europa. De gamle deler av byen er blitt erklært et Unesco verdensarv område. På grunn av Stari Grads beliggenhet på midten av Hvar, har det vært en sikker havn for seilere i århundre. Stari Grad bukt blir stadig jevnlig besøkt av de fleste mennesker som reiser med båt gjennom midten av Dalmatia. En spasertur gjennom Stari Grad sentrum, som er preget av smale gater og små torg, framkaller en følelse av å være tilbake i fortiden. Den mest enestående bygningen er Tvrdalj, som er en stor og velbevart borg, som engang tilhørte den kroatiske dikteren, Petar Hektorovic.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.