Stari Grad til Ancona Ferge

Stari Grad Ancona fergeruten knytter Hvar med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 46 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stari Grad Ancona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stari Grad - Ancona Fergeselskaper

  • Jadrolinija
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t 46 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stari Grad Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stari Grad Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stari Grad Guide

Byen Stari Grad ligger på den nordlige siden av øya Hvar i Dalmatia region i Kroatia. Byen ligger ved enden av en lang beskyttet bukt og menes å være en av de eldste byene i Europa. De gamle deler av byen er blitt erklært et Unesco verdensarv område. På grunn av Stari Grads beliggenhet på midten av Hvar, har det vært en sikker havn for seilere i århundre. Stari Grad bukt blir stadig jevnlig besøkt av de fleste mennesker som reiser med båt gjennom midten av Dalmatia. En spasertur gjennom Stari Grad sentrum, som er preget av smale gater og små torg, framkaller en følelse av å være tilbake i fortiden. Den mest enestående bygningen er Tvrdalj, som er en stor og velbevart borg, som engang tilhørte den kroatiske dikteren, Petar Hektorovic.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.