Stavanger til Langesund Ferge

Stavanger Langesund fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stavanger Langesund fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stavanger - Langesund Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 7 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stavanger Langesund priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stavanger Langesund ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stavanger Guide

Den norske byen Stavanger ligger på Stavanger halvøy, i den sørvestlige delen av landet. Byens sentrum, som går helt tilbake til det 12. århundret, består hovedsakelig av bygninger fra det 18. og 19. århundret, som er beskyttet av deres historiske betydning. Byens katedral går også tilbake til det 12. århundret og er en populær turistattraksjon. Byen som har klart å bevare en atmosfære av en liten by, har en rekke museer som inneholder elementer som er av både lokal og nasjonal betydning. Missjonmuseet, som ble etablert i 1864, er byens eldste museum og inneholder omkring 5000 utstillingsgjenstander. Byen er også populær for besøkende som bruker den som en base for å besøke de norske fjordene.

Stavanger havn er plassert utenfor byen, og leverer fergetjenester til Hirtshals i Danmark.

Langesund Guide

Den norske by Langesund er en gammel kystby som kan føre tilbake historien sin til 1765. Byens økonomi har vært knyttet til havnen dens og ligger på en fjord, som også kalles Langesund. Besøkender, som slentrer gjennom byen vil noen deilige velbevart, og noen restaurert bygninger, som daterer tilbake til det 18. århundret. Byen er nok livligst om sommeren, når det holdes en rekke konserter og festivaler, inkludert en internasjonale Shanty Festival.

Byens havn har fergeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har 4 kort opphold parkeringsplasser utenfor terminalen.