Stromness til Scrabster Ferge

Stromness Scrabster fergeruten knytter Orknøyene med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stromness Scrabster fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stromness - Scrabster Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromness Scrabster priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromness Scrabster ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stromness Guide

Stromness er en by på Orkney, Skottland, som ligger på den sørvestlige delen av øya. Byen er hjemsted for en veletablert havn og har en hovedgate, som er fylt med butikker og hus. Byen består av smale gater og smug som fører vekk fra hovedgaten, og er full av sjarme. Byen kan føre tilbake historien sin til det 16. århundret, hvor en kro var beliggende på det stedet hvor den nåværende byen ligger. Byen vokste i betydning i løpet va det 17. århundret, da England var i krig med Frankrike.

Stromness havn er beliggende i den nordlige delen av byen, og fasiliteter inkluderer turistinformasjon, automater og fasiliteter for handikappede passasjerer. Det er en fergeforbindelse fra Stromness til det skotske fastlandet via havnen i Scrabster opp til 3 ganger daglig og reisen tar omkring 1½ timer.

Scrabster Guide

Den skotske byen Scrabster ligger omkring 18 km fra Castle of Mey og er innen gangavstand av Thurso, den nest største byen i det skotske høylandet. Det skotske høylandet er anerkjent som Europas siste gjenværende villmark og er full av flora og fauna, og har vært et populært reisemål for den britiske kongelige familien i tiår. Det er masse av ting å se i Caithness og Sutherland, inkludert en rekke historiske bygninger og en vakker kystlinje. Scrabster er den nordligste havnen på det skotske fastlandet og har vært en populær havn valg for dronningen og familien hennes.

Det er fergeforbindelser til Stromness på Orkney.