Swinoujscie til Rønne Ferge

Swinoujscie Rønne fergeruten knytter Polen med Bornholm. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Polferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Swinoujscie Rønne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Swinoujscie - Rønne Fergeselskaper

  • Polferries
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Swinoujscie Rønne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Swinoujscie Rønne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Swinoujscie Guide

Den polske byen Swinoujscie ligger ved kysten av Østersjøen i den nordvestlige delen av landet. Det meste av byen er bygget på øyene Usedom og Wolin, men deler av byen ligger også på noen andre småøyer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom er nærmeste nabo til Swinoujscie, og det er en vei som går mellom de to stedene, samt en promenade som er 12 km lang. Det er interessante museer i byen som er verdt å besøke slik som ‘ Museum of Sea Fishery’ som inneholder en rekke utstillinger om fiske, dyr i sjøen, historien til byen og området rundt og gammelt navigasjonsutstyr. I byen finner du også Angels Fort som var bygd mellom 1845 og 1858. Bygningen er en replika av Hadrians mausoleum i Roma. Fortet har blitt modernisert noen ganger tidligere, og etter andre verdenskrig og til 1962 var det den Røde Armés hovedkvarter.


Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til reisemål i Danmark og Sverige.

Rønne Guide

Rønne ligger på den danske øya Bornholm, og blir ofte sett på som perlen i Østersjøen Øya er offisielt er en del av Danmark, selv om den faktisk ligger nærmere Sverige, Polen og Tyskland. Rønne er et veldig avslappende sted, hvor en kan slappe av og nyte det vakre landskapet og det rolige tempoet. Byens gamle kvarter er populært blant turistene, særlig de to gatene Laksegade og Storegade. Disse gatene har en rekke historiske hus som engang var eid av adelsmenn og kjøpmenn. Populære severdigheter inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirken, Smedegårdens Rideskole og fyrtårn, som ble bygget i 1880. Byen er ganske liten og du kan lett utforske den til fots.
Fra Rønne kan du ta ferger til resten av Danmark og Koge, Ystad Sassnitz og Swinoujscie