Tangier Med
Savona
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tangier Med til Savona Ferge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Marokko til Italia ferger på Tangier Med Savona fergeruten med vår raske og enkle pris-søk.

Bruk vår Tangier Med Savona ferge guide til å finne al den informasjonen du trenger for å booke fergebilletten din til Italia, inkludert hvem som seiler på Tangier Med Savona ruten.

Velg Tangier Med Savona eller en alternative ferge til Italia fra vår Pris-søk nå, og se hvor lett det er å foreta din ferge booking.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Marokko til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Tangier Med og Savona?

Det er 0 fergeoperatører for Tangier Med til Savona, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Tangier Med til Savona?

Bestill ferger fra Tangier Med til Savona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Tangier Med til Savona?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Tangier Med til Savona?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Tangier Med til Savona?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.


Savona Guide

Den provinsielle italienske byen Savona er en av de største havnene i Nord-Italia og ligger i Liguriaregionen, men dette er mer enn bare en inddustriell havneby. Savona ligger ved Middelhavskysten omkring 40 km vest for Genova og 150 km øst for Nice i i Frankrike. Det er en middelaldersk festning, kunstgalleri og katedraler i byen, som ligger side om side med fargestrålende kystnære hus. Selv om byen tiltrekker færre turister enn noen av naboene sine i Middelhavsområdet, kan den lett nås med bil, tog og ferge. Byens kystnære beliggenhet har hjulpet til at den er blitt en viktig havneby. Det er flere ferger og cruiseskip, som seiler fra Savona havn.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.