Tangier Med til Savona Ferge

Tangier Med Savona fergeruten knytter Marokko med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 51 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Savona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med - Savona Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 51 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Savona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Savona ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Savona Guide

Den provinsielle italienske byen Savona er en av de største havnene i Nord-Italia og ligger i Liguriaregionen, men dette er mer enn bare en inddustriell havneby. Savona ligger ved Middelhavskysten omkring 40 km vest for Genova og 150 km øst for Nice i i Frankrike. Det er en middelaldersk festning, kunstgalleri og katedraler i byen, som ligger side om side med fargestrålende kystnære hus. Selv om byen tiltrekker færre turister enn noen av naboene sine i Middelhavsområdet, kan den lett nås med bil, tog og ferge. Byens kystnære beliggenhet har hjulpet til at den er blitt en viktig havneby. Det er flere ferger og cruiseskip, som seiler fra Savona havn.