Thirasia til Milos Ferge

Thirasia Milos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Speed Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Thirasia Milos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Thirasia - Milos Fergeselskaper

  • Sea Speed Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 20 min
    • Få pris

Thirasia Guide

Den greske øya Thirasia er del av Kykladene, og ligger i Egeerhavet nordvest av Nea Kameni, en liten øy dannet i de siste århundrene etter vulkansk aktivitet. Ved siden av øyas lille havn er en steinstrand, som er øyas eneste strand.

Kykladene er en øygruppe i Egeerhavet, sørøst for det greske fastlandet, og er del av øyene som utgjør det Egeiske øyhav. Navnet antyder til øyene omkring den hellig øya Delos.

Besøkende ankommer normalt til øya med båt, som en del av en vulkan tur.

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.