Trapani
Ustica
Ferger til Ustica
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trapani til Ustica Ferge

Trapani Ustica fergeruten knytter Sicilia med Ustica. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trapani Ustica fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Sicilia til Ustica
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Trapani til Ustica?

  Fergetiden fra Trapani til Ustica er omtrent 2h 25m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Trapani og Ustica?

  Det er 1 fergeoperatører for Trapani til Ustica, og dette er
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Trapani til Ustica?

  Bestill ferger fra Trapani til Ustica gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Trapani til Ustica?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Trapani til Ustica med
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Trapani til Ustica?

  Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Trapani til Ustica?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Liberty Lines Fast Ferries

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.


Ustica Guide

Den lille italienske øya Ustica ligger ut for Sicilias nordkyst, og har spektakulære landskap, både på land og under vannet. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er en nasjonal marine park som inneholder forsteinede svart lava og krystallklart vann. På grunn av dette er Ustica et populært reisemål med dykkere som kommer hit for å se den unersjøiske antikke byen Osteodos. Øya er også populær for overnattende gjester, siden den er lett å komme til. Populære attraksjoner på øya inkluderer den forhistoriske landsbyen ”Faraglioni”, som er en stor landsby med forsterka festningsvegger som er omkring 1 meter høy og 6 meter tykk.

Man kan ta en ferge eller hurtigbåt fra Palermos Stazione Marittima til Ustica. Overfarten tar omkring 2½ timer med ferge og litt over 1 time med hurtigbåt.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.