Trapani til Ustica Island Ferge

Trapani Ustica Island fergeruten knytter Sicilia med Ustica. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trapani Ustica Island fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Trapani - Ustica Island Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trapani Ustica Island priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.

Ustica Island Guide

Den lille italienske øya Ustica ligger ut for Sicilias nordkyst, og har spektakulære landskap, både på land og under vannet. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er en nasjonal marine park som inneholder forsteinede svart lava og krystallklart vann. På grunn av dette er Ustica et populært reisemål med dykkere som kommer hit for å se den unersjøiske antikke byen Osteodos. Øya er også populær for overnattende gjester, siden den er lett å komme til. Populære attraksjoner på øya inkluderer den forhistoriske landsbyen ”Faraglioni”, som er en stor landsby med forsterka festningsvegger som er omkring 1 meter høy og 6 meter tykk.

Man kan ta en ferge eller hurtigbåt fra Palermos Stazione Marittima til Ustica. Overfarten tar omkring 2½ timer med ferge og litt over 1 time med hurtigbåt.