Valletta til Salerno Ferge

Valletta Salerno fergeruten knytter Malta med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 31 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Valletta Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valletta - Salerno Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 31 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valletta Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valletta Salerno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den sentrale østlige delen av øya og Valletta halvøy er hjemsted for to naturhavner; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn som har en rekke kaier ved Marsa. Langs muren av Vallettas gamle havnefront, som ble bygget av Manuel Pinto de Fonseca, er det nå en terminal for cruiseskip. Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 16. århundret. Byen har også spor av manieristisk, neo-klassisk og moderne arkitektur, og virkningene fra annen verdenskrig ses lett på byen.

Det er fergeforbindelser mellom Valletta og Catania og Pozzallo.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.