Varberg til Grenaa Ferge

Varberg Grenaa fergeruten knytter Sverige med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Varberg Grenaa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Varberg - Grenaa Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Varberg Grenaa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Varberg Grenaa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Varberg Guide

Den svenske byen Varberg ligger i Halland fylke og er som resten av fylket kjent for de typiske sandstrendene på vestkysten, som etter hvert går over i skjærgårdslandskap. Kjører du 20 min innover i området er det et helt nytt terreng som kommer frem, her er det bakker, innsjøer og skoger. Byen er populær blant turister, særlig om sommeren, for det er mange svensker som reiser på ferie her. En av byens mest populære attraksjoner er festningen, som først ble bygget på 1200-tallet og har blitt tilføyd nye ting i løpet av årene. Ikke langt ifra Varberg er radiostasjonen Grimeton, som er en langbølgesender for telegrafi og radiokommunikasjon. Den er klassifisert som verneverdig og er på UNESCOs verdensarvliste, og kan besøkes i løpet av sommeren.
Fra fergekaien i Varberg er det 14 ulike fergeavganger hver uke til Grenaa. Overfartstiden er på 4 timer og 15. minutt.

Grenaa Guide

Grenaa er en dansk by som ligger på østkysten av den jyske halvøya og er regionens største by. Et populært sted i byen er Grenaa Kirke som ligger midt på bytorget. Kirken har det fineste orgelet i Danmark og et klokkespill med 42 bronse klokke. I byen finnes det også et akvarium som heter Kattegat-senter, de har haier og fokuserer på de nordiske saltvannsfiskene. En annen populær attraksjon er den 5 km lange sandstranden som byr på mange fine hus og hytter som du kan leie. Fra Grenaa er det fergeforbindelser til Varberg i Sverige og til øya Anholt. Fergeterminalen ligger rett ved sentrum, og åpner en time før fergeavganger. Du kan kjøpe billetter i andre etasje, og du kan gå ombord her hvis du ikke reiser med bil.