venezia_lines_san_frangisk

San Frangisk

Drevet av Venezia LinesPorec Venezia, Pula Venezia & Rovinj Venezia ruter

Sang Frangisk, søsterskip til San Pawl, er en blanding av katamaraner og en raskferge, og er svært manøvreringsdyktig med lavere støynivå. Skipet tilbyr stor komfor til sine 310 passasjerer på reisen.

Lugar/seter om bord

Venezia Lines skipe har to salonger med sitteplasser – Økonomi klasse og VIP klasse. Økonomi klasse seter representerer god verdi og er plassert på det nederste dekk, mens VIP klasse seter tilbyr en mer eksklusiv og behagelig opplevelse og er plassert på det øverste dekket.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår San Frangisk guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord San Frangisk

venezia_lines_san_frangisk_headrest venezia_lines_san_frangisk_rear_view venezia_lines_san_frangisk_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_centre venezia_lines_san_frangisk_seat_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_selection venezia_lines_san_frangisk_seat_side venezia_lines_san_frangisk_tables venezia_lines_san_frangisk_walkway

Andre Venezia Lines ferger

San Frangisk anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!