venezia_lines_san_pawl

San Pawl

Drevet av Venezia LinesPorec Venezia, Pula Venezia & Rovinj Venezia ruter

San Pawl er en kombinasjon av en katamaraner og en raskferge, og tilbyr en høy komfortstandard i forhold til en standard ferge. San Pawl kan bære opp til 280 passasjerer i standard oppholdsområde og 30 passasjerer i VIP oppholdsområde.

Lugar/seter om bord

Venezia Lines skipe har to salonger med sitteplasser – Økonomi klasse og VIP klasse. Økonomi klasse seter representerer god verdi og er plassert på det nederste dekk, mens VIP klasse seter tilbyr en mer eksklusiv og behagelig opplevelse og er plassert på det øverste dekket.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår San Pawl guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord San Pawl

venezia_lines_san_pawl_headrest venezia_lines_san_pawl_rear_view venezia_lines_san_pawl_rows venezia_lines_san_pawl_seat_centre venezia_lines_san_pawl_seat_rows venezia_lines_san_pawl_seat_selection venezia_lines_san_pawl_seat_side venezia_lines_san_pawl_tables venezia_lines_san_pawl_walkway

Andre Venezia Lines ferger

San Pawl anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!