Ventotene til Terracina Ferge

Ventotene Terracina fergeruten knytter Pontine Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ventotene Terracina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ventotene - Terracina Fergeselskaper

  • NLG
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 5 min
    • Få pris

Ventotene Guide

Denne lille øy ble dannet av vulkansk levninger, hovedsakelig tufaceous fjeller som en gang ble brukt til å bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Venetotene har generelt høye og lastet kyster og to små, vakre strender like bak bebyggelsen; Cala Rossano (tett på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre steiner; Terra di Nave, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerte områder vekk fra havnen er det andre strekninger med strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øyen ble først brukt som base for fønikerne, grekerne og romerne i det 1. århundre og ble deretter forsynet av Augustus med en havn gravde i vulkansk stein, som fortsatt er i bruk i dag og fungerer som Villa Giulia, hvor han hadde forvist sin datter som ble anklaget for utroskap.
Etter dekadanse og oppgivelsesperioden i middealderen, ble øyen ombygd av Bourbon i annen halvdel av det XVIII århundre. Det skapte dagens bebygd område med slottet (nå rådhus), kirken Santa Candida og den brede plass.

Terracina Guide

Den italienske byen Terracina er en kystby, som ligger i den sørlige delen av Lazio regionen mellom byene Napoli og Roma. Byen er hjemsted for en viktig havn ved Via Appia veien og er stedet for et betydelig tempel dedikert til Jupiter. Den moderne byen Terracina ligger ved foten av noen bretter og langs en bred sandstrand, som er populær blant turister. En kanal løper fra havnen til busstasjonen og passerer byens fiskehall, hvor det er kassevis av frisk fisk. Den eldre delen av byen, Centro Storico, er hvor man finner Piazza del Municipio, som er en malerisk piazza.

Det er fergeforbindelser fra Terracina til øya Ponza.