Vigourmarine
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Vigourmarine

Vigourmarine er en malaysisk operatør som tilbyr regelmessige ferger fra Merang til Redang og Lang Tengah-øyene på Malaysias østkyst. Foreløpig er dette en sesongbasert rute som går frem til slutten av september. Dette kan imidlertid endres avhengig av hvor mange bestillinger de mottar i løpet av sommeren.

Vigourmarine tilbyr tre ruter: Merang til Redang Island, Merang til Lang Tengah Island og Redang Island til Lang Tengah Island. Alle fergene fra fastlandet har avgang fra Merang Jetty ved munningen av Sungai Merang. Sørg for at du ankommer minst 30 minutter før planlagt avgang, slik at du har tid til innsjekking. Fergene som trafikkeres av Vigourmarine, tar kun passasjerer til fots.

Bruk directferries.no for å finne Vigourmarine sine rutetider, priser og hvordan bestille Vigourmarine fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Vigourmarine med alternative fergeselskaper.

Alle Vigourmarine ruter

Vigourmarine routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.