Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Malaysia

Malaysia omfatter to regioner, som er skilt av Sørkinahavet. Den vestlige delen deler grense med Thailand, mens den østlige delen ligger på øya Borneo.

Landet har en vakker natur av tette skoger og uberørte strender, mens byer som Kuala Lumpur er hjemsted for kolossale skyskrapere og moderne kjøpesentre.

Malaysia er hjemsted for omkring 20% av verdens dyrearter. Hvis man besøker Sepilok, bør man besøke Orangutan Rehabilitation Centre, som har omkring 60-80 orangutanger boende det. Man kan fodre dem eller bare utforske det fascinerende fristedet langs vandrestiene.

Antagelig landets mest ikoniske strukturer er Petronas Towers i hovedstaden, Kaula Lumpur. De er 452 meter høye og virker enda mer impoerende, når belyst om natten. Man kan booke en guidet tur opp av de 88 etasjene med fantastiske utsikter fra toppen.

Akkurrat som de fleste sør-østasiatiske landene, spiller kjøkkenet en stor rolle i malaysisk kultur. Rendang, en rik og duftende karri, er en av de mest populære rettene. En annen lokal favoritt er kokt krabbe med en krydret saus. Cendol er en lekker dessert av is, sukker, kokosmelk, grønne gelé nudler og kidneybønner.

George Town på øya Penang er nok den gastronomiske hovedstaden, hvor man kan spise lokal frukt, friskt skalldyr og malaysiske klassikere. Men byen tilbyr mer enn bare god mat, og har strålende gatekunst og en rekke koloniale bygninger.

Det er en fergeservice fra Changi i det østlige Singapore, som seiler til Tanjung Belungkort i den vestlige regionen av Malaysia. Det er et par avganger hver dag, og seiltiden er ca. en halv time.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Bundhaya Speed Boat
  • Få pris
 • Perhentian Sunny Travel
  • Få pris
 • Al Ameen Boat Services
  • Få pris
 • Satun Pakbara Speed Boat Club
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Malaysia