Perhentian Boat Services
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services er et malaysisk fergeselskap som tilbyr regelmessig transport fra Kuala Besut til øya Perhentian. Ordet "Perhentian" betyr "stoppested" på malaysisk, og refererer til øyene Bangkok og Malaysia, som tradisjonelt har fungert som et veipunkt for handelsmenn.

Denne ruten er tilgjengelig for bestilling 7 dager i uken med Perhentian Boat Services mellom mars og oktober. Fergene går vanligvis mellom kl. 08.00 og 16.00 med returturer fra Perhentian Island. Turen tar omtrent 45 minutter, avhengig av værforholdene.

Passasjerer oppfordres til å ankomme minst 30 minutter før planlagt avgang for å sikre tid til innsjekking. Med Direct Ferries kan du se rutetider for Perhentian båtoverfarter, foreta en Perhentian fergebestilling eller søke etter en fergebillett eller priser på nettet.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Perhentian Boat Services sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Perhentian Boat Services sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.