Vis
Split
Ferger til Kroatia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Vis til Split Ferge

Vis Split fergeruten knytter Kroatia med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TP Line. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vis Split fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Vis til Split?

Fergetiden fra Vis til Split er omtrent 1h 20m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Vis og Split?

Det er 1 fergeoperatører for Vis til Split, og dette er
  • TP Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Vis til Split?

Bestill ferger fra Vis til Split gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Vis Guide

Byen Vis ligger i den nordøstlige delen av øya Vis i det sørlige Kroatia, på bunnen av en beskyttet bukt. Vis by i nordøst og Komiža i sørvest er to vakre små byer på Vis øy.

Hele øy var et militær område inntil begynnelsen av krigen (1991-1995) i Kroatia, slik at øya og byene dens har bare vært åpen for turisme i de siste 15 årene.

I dag velkommer Vis et stigende antall turister, og de lokales livsstil endrer seg i overensstemmelse med dette, men imidlertid har byen klart å bevare sitt gamle, uimotståelige middelhavs sjarme.

Besøkender er alltid henrykte over den uberørte naturen. Uansett om det er de vakre avsides steder, landsbyene med få innbyggere, de gamle steinhusene eller de mange vinmarkene, er Vis en fascinerende destinasjon.


Split Guide

Den kroatiske byen Split ligger i den sentrale delen av Dalmatia, på den sørvestlige siden av landet og har en malerisk beliggenhet på bredden av Adriaterhavet. Split er en gammel havneby som er senteret omkring det store Diocletians palass fra romertiden, og har mange bar, restauranter og kaféer. Utover sitt enorme palass og den gamle bydelen, som er full av gamle bygninger og palasser, er byens havn en ekstra bonus for besøkender, siden det er mange ekstra fasiliteter å nyte.

Fjellet bak byen gir den en deilig kulisse. Byen har noen strender, men Bacvice strand ligger i nærheten og er ofte travel om sommeren. Andre populære strender er Kasjuni Cove i vest, Zlatani Rat strand på Barc øya og Poctocine strand på Bol øya.

Det er ferger fra byens havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.