Book en Wien ferge

Wien fergehavn i Østerrike knytter deg med Bratislava i Slovakia med et valg av opp til 21 avganger ukentlig. Seiltiden for Wien til Bratislava overfarten er fra 1 time 15 minutter, og med Twin City Liner.

Wien havn kart

Trykk her for kart

Wien Ferge servicer

 • Twin City Liner
  • 3 Daglige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris

Wien Guide

Wien er hovedstaden i Østerike og en av landets 9 delstater. Den ligger i den nordøstlige delen av landet ved elven Donau.
Området hvor Wien ligger, har ifølge arkeologiske funn vært bebodd allerede fra en yngre steinalder. Romerne kaldte den Vindobona, men skriftlige kilder som bekrefter byens eksistent, finnes bare fra omkring det 13. århundret.
I dag er Wien populær blant turister. Kunst og kultur er en gammel tradisjon i Wien. Det er bygninger av arkitekttoniske stilarter, fra den romanske Ruprechtskirche til baro Karlskirche, og klassismeistiske bygninger hele veien til moderne arkitektur.

Slik kommer du til Wien havn

 • Wien Havn Adresse

  Schiffstation Wien City, Franz-Josefs-Kai 2, Schwedenplatz/Kai, 1010 Wien, Austria

 • Wien Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Wien før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Wien Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.