Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Wien havn

  • Wien Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Wien før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Wien Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Wien Ferge servicer

Wien Guide

Wien Guide

Wien er hovedstaden i Østerike og en av landets 9 delstater. Den ligger i den nordøstlige delen av landet ved elven Donau. Området hvor Wien ligger, har ifølge arkeologiske funn vært bebodd allerede fra en yngre steinalder. Romerne kaldte den Vindobona, men skriftlige kilder som bekrefter byens eksistent, finnes bare fra omkring det 13. århundret. I dag er Wien populær blant turister. Kunst og kultur er en gammel tradisjon i Wien. Det er bygninger av arkitekttoniske stilarter, fra den romanske Ruprechtskirche til baro Karlskirche, og klassismeistiske bygninger hele veien til moderne arkitektur.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.