Twin City Liner
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Twin City Liner

Twin City Liner har blitt en av de ledende operatørene i sentral Europa der de tilbyr ruter som konkurrentene vanligvis ikke tilbyr. Den innovative krysningen har blitt en inngangsport mellom Østerrike og Slovakia og har vist seg å være populær hos passasjerene da dette gir en kort og praktisk reise.

Det er den raske og effektive overfarten som har gjort at Twin City Liner har blitt en av de mest brukte og vel ansette operatørene i regionen og at deres populæritet har økt helt siden de startet i 1991.

De rimelige prisene og regelmessige rutene har ført til en pålitelighet som deres lojale kunder har blitt avhengig av de siste årene.

Fasilitetene og interiøret om bord på Twin City Liner kan benyttes på den 90 minutters lange overfarten. Utsikten over Danube og den forsiktige lyden av elven kan gjøre dette til en veldig behagelig reise.

Med directferries.no kan du sammenligne Twin City Liner seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Twin City Liner routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.