Bratislava til Wien Ferge

Bratislava Wien fergeruten knytter Slovakia med Østerrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Twin City Liner. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bratislava Wien fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bratislava - Wien Fergeselskaper

  • Twin City Liner
    • 3 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bratislava Wien priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Wien Guide

Wien er hovedstaden i Østerike og en av landets 9 delstater. Den ligger i den nordøstlige delen av landet ved elven Donau.
Området hvor Wien ligger, har ifølge arkeologiske funn vært bebodd allerede fra en yngre steinalder. Romerne kaldte den Vindobona, men skriftlige kilder som bekrefter byens eksistent, finnes bare fra omkring det 13. århundret.
I dag er Wien populær blant turister. Kunst og kultur er en gammel tradisjon i Wien. Det er bygninger av arkitekttoniske stilarter, fra den romanske Ruprechtskirche til baro Karlskirche, og klassismeistiske bygninger hele veien til moderne arkitektur.