Zeebrugge til Hull Ferge

Zeebrugge Hull fergeruten knytter Belgia med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Zeebrugge Hull fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Zeebrugge - Hull Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 14 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Zeebrugge Hull priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Zeebrugge Hull ruten er for en bil og 1 passasjer.

Zeebrugge Hull Ferge anmeldelser

 • "P&O Ferries"

  Den belgiske siden (immigrasjon) var forsinket, uhøflig og svært uvennlige. Det tok også mye æengre tid å komme av fergen i Belgia, enn det gjør i England. De engelske myndighetene arbeider svært raskt, korrekt og er høflige.

  'Patrick' reiste på Zeebrugge Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Les mer Les mindre
 • "Hull - Zeebrugge ferge"

  Min kone og jeg har brukt denne servicen fire ganger nå, og har alltid vært fornøyd med servicen fra både P&O og Direct Ferries.

  'Keith' reiste på Zeebrugge Hull ruten med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "5* reise"

  Jeg ble behandlet med respekt på fergen fra Zeebrugge til Hull og retur. Maten var fantastisk, servicen var fantastisk og personalet, som jeg møtte var svært hjelpsomme. Jeg vil helt sikkert reise med P&O Ferries igjen og igjen.

  'David' reiste på Zeebrugge Hull ruten med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse"

  Første gang på denne overfarten. God service. Maten om bord er fantastisk, med vennlig og oppmerksomt personale. Nesten like god som en cruise!

  'Andrew Shepherd' reiste på Zeebrugge Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Les mer Les mindre

Zeebrugge Guide

Zeebrugge er en landsby og havn på Belgias kyst. Landsbyen ligger ved Vesterhavet og på grunn av nærheten dens til de store industrielle byene i Europa og transportforbindelsene dens, er havnen blitt et knutepunkt for trafikk fra alle retninger. Zeebrugge er også Belgias hode fiskehavn og fiskemarked her er et av Europas største.

De fleste passasjerene som passerer gjennom havnen er enten på en luksus cruise eller skal med fergen til Hull eller Rosyth i Storbritannia. Havnens fasiliteter inkluderer flere butikker, en kafé og behagelige venterom.

Hull Guide

Byen Hull, eller Kingston-upon-Hull for å gi den sitt fulle navn, er en havn som ligger ved sammenløpet av Hull og Humber Estuary, og har vært en port til England siden romertiden. Byen ble grunnlagt av Kong Edward I (1272 – 1307), som hadde bruk for en sikker havn, hvor hæren hans kunne leveres fra.

Hulls moderne by er stor og travel med mange butikker og fasiliteter. Det er en rekke trafikk frie gater i byen og det er behagelig å vandre rundt. Den glassdekket Princes Quay er et av landets mest vakre kjøpesentre, og et av områdets største.