Aberdeen til Lerwick Ferge

Aberdeen Lerwick fergeruten knytter Skottland med Shetlandsøyene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Aberdeen Lerwick fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Aberdeen - Lerwick Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Aberdeen Lerwick priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Aberdeen Lerwick ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Aberdeen Guide

Aberdeen er en by beliggende i den nordøstlige delen av Skottland og er Skottlands tredje folkerike by. Aberdeen, ofte kalt ”The Granite City” på grunn av bygningene sine, hvorav mange er konstruert av lokalt granitt, har to universiteter, og er et viktigt punkt for viksomheter som er involvert i oljeindustrien i Nordsjøen.

Aberdeen ligger på kysten og har en lang sandstrand mellom elven Dee og elven Don, som blir til høye sanddyner nord for Don, som strekker seg så langt som til Fraserburgh.

Byens havn startet som en fiskehavn, og flyttet så til oljeindustrien. Aberdeen er nå en viktig havn for Østersjøen og Skandinavia.

Lerwick Guide

Lerwick er en by og havn, og hovedstaden på Shetlandsøyene, som ligger ca. 160 km av Skottlands nordkyst, 340 km nord av Aberdeen og 370 km vest av Bergen i Norge. Byen har fåett navnet sitt fra det oldnordiske og etterdkommeren dens, Norn, som ble talt i Shetland inntil midten av det 19. århundret og betyr ”bukt av leire” og ”vik”, som betyr bukt eller fjord. Det er byer i det vestlige Norge med likende navn.
Byens havn er en travel fiskeri- og fergehavn. Det er fergeforbindelser til Aberdeen og Kirkwall på Orkneyøyene.