Aegeon Pelagos
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos er et datterselskap av det greske fergeselskapet Anek Lines, og leverer fergetjenester mellom Kreta, Kykladene og Dodekanesene, samt fra byer, inkludert Pireus og Heraklion.

Aegeon Pelagos, eller Aigaion Pelagos som de lokale kjenner selskapet som, har tjent det sørlige Egeerhavet siden 2010. Selskapet har en flåte på åtte store og moderne ferger som tilbyr et bredt utvalg av ulike førsteklassesfasiliteter. Ombord de moderne fergene vil du kunne oppleve høy standard av kundeservice fra mannskapet i luksuriøse omgivelser mens du reiser til noen av landets beste øyer. Ombord på fartøyene deres, vil man oppleve de høyeste nivåene av kundeservice fra besetningen i luksuriøse omgivelser. Man kan velge å slappe av i en av de stilfulle lugarene, prøve det lokale kjøkkenet i selvbetjeningsrestauranten eller lære om den greske vinkulturen i baren.

Med Aegeon Pelagos er det lett å reise mellom historiske Dodekanesene, de vakre Kykladene og den unike øya Kreta.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Aegeon Pelagos sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Aegeon Pelagos sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.