Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Asorane

Azorene er en autonom region i Portugal og består av ni vulkanske øyer i Nord-Atlanterhavet.

Øyene består av tre regioner. Den østlige gruppen består av Santa Maria og Sao Miguel, den sentrale gruppe består av Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico og Faial og den vestlige gruppe består av Corvo og Flores.

Øyas sceneri er karakterisert av safir blå purker, vidstrakte mark og sjarmerende kapell.

Man kan tilbringe en ettermiddag med en hvalsafari, en sykkeltur gjennom det dramatiske landskapet eller avslapning i naturlige varme kiler; Azorene har det hele.

Den største øya er Sao Miguel, som byr på alt som gjør øygruppen så tiltalende. Man kan vandre gjennom brosteinbelagte gater, prøve friske blekksprut gryterett på en lokale restaurant eller bare nyte de storslåtte kratersjøene. I øyas hovedstad, Ponta Delgade, er det en rekke attraktive gamle bygninger, inkludert Machado naturhistoriske museum.

Pico er tyndt befolket, men ideelt til utforskning. Sørg for å besøke ’Gruta das Torres’, som er det lengst lava rør i Europa. Eller man kan vandre 2,351 meter opp av den sovende vulkanen, Mount Pico.

Alle ni av Azorene er godt forbundet med ferge, men øygruppen er spredt over Nord-Atlanterhavet, slik at den gjennomsnittlige reisetiden mellom hver øy variere mye.

Fergeservicer drives av Atlanticoline, som seiler et par ganger i uken.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havner i Asorane