Cagliari til Arbatax Ferge

Cagliari Arbatax fergeruten knytter Sardinia med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tirrenia. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cagliari Arbatax fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cagliari - Arbatax Fergeselskaper

  • Tirrenia
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cagliari Arbatax priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cagliari Arbatax ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cagliari Guide

Sardinias hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betraktes som en av de grønneste italienske byene, siden det er en rekke offentlige hager, som man kan nyte. Det mest skogrike området i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og plassert på en liten brett som er dekket av furutre og eviggrønne eik.

Byen kan spore historien sin tilbake til oldtiden og har på forskjellige punkter i fortiden sin vært under flere sivilisasjoner.

Cagliari havn er spillet i to sektorer; den gamle havnen og den nye internasjonale havnen. Havnen har fergeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.

Arbatax Guide

Den italienske byen Arbatax ligger på øya Sicilia og er omgitt av en storslått rekke av fjell, som er øyas høyeste. Beliggende ved siden av byens havn er et tårn fra det 17. århundret. I den sørlige delen av neset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse stedene, sammen med mange andre beliggende innenlands, gir besøkender mange ting å utforske både i byen og det omkringliggende området.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ordet for ”det 14 tårn” som kan være en henvisning til det vakttårnet som ble bygget av de spansker for å beskytte byen mot angrep.

Fra Arbatax havn er det fergeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.