Cagliari
Arbatax
Ferger til Sardinia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cagliari til Arbatax Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne de beste prisene på Cagliari Arbatax overfarter på Sardinia raskt og lett.

Få Cagliari Arbatax seilplaner og billettpriser med alle fergeselskaper, slik at du kan sammenligne og finne den beste løsningen for overfarten din.

Det er raskt og lett å få en billettpris! Du skal bare velge avgangspunktet ditt fra Pris-søk, Cagliari Arbatax i rute menyen, antall passasjerer og søke.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Cagliari og Arbatax?

Det er 0 fergeoperatører for Cagliari til Arbatax, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Cagliari til Arbatax?

Bestill ferger fra Cagliari til Arbatax gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Cagliari til Arbatax?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Cagliari til Arbatax?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Cagliari til Arbatax?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Cagliari Guide

Sardinias hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betraktes som en av de grønneste italienske byene, siden det er en rekke offentlige hager, som man kan nyte. Det mest skogrike området i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og plassert på en liten brett som er dekket av furutre og eviggrønne eik.

Byen kan spore historien sin tilbake til oldtiden og har på forskjellige punkter i fortiden sin vært under flere sivilisasjoner.

Cagliari havn er spillet i to sektorer; den gamle havnen og den nye internasjonale havnen. Havnen har fergeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.


Arbatax Guide

Den italienske byen Arbatax ligger på øya Sicilia og er omgitt av en storslått rekke av fjell, som er øyas høyeste. Beliggende ved siden av byens havn er et tårn fra det 17. århundret. I den sørlige delen av neset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse stedene, sammen med mange andre beliggende innenlands, gir besøkender mange ting å utforske både i byen og det omkringliggende området.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ordet for ”det 14 tårn” som kan være en henvisning til det vakttårnet som ble bygget av de spansker for å beskytte byen mot angrep.

Fra Arbatax havn er det fergeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.