Dielette til Guernsey Ferge

Dielette Guernsey fergeruten knytter Frankrike med Guernsey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Dielette Guernsey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dielette - Guernsey Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dielette Guernsey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Dielette Guide

Dielette er en kystby i Flamanville i Normandie i det nordvestlige Frankrike. Byens havn ligger omkring 75 km fra Saint-Lo og 315 km fra Paris. Havnen er den ideele gateway til besøkende til regionen fra Guernsey og Alderney, på Kanaløyene. Det ligger hotell og restauranter tett på havnen.

Haute-Normandie består av de franske avdelingene Seine-Maritime og Eure, og Basse-Normandie består av avdelingene Galte, Calvados og Manche. Normandies navn stammer fra vikingene tilbake i det 9. århundret.

Om sommeren er det en raskferge fra Dielette til/fra Alderney og Guernsey.

Guernsey Guide

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandies kyst i Frankrike. Guernsey er en av Kanaløyene og under den engelske kronen. Øyas største tiltrekning for besøkender er dens kyst og strender, med over 27 forskjellige bukter å utforske og nyte. Noen er mer populære enn andre, og øyas vakre sørkyst er preget av fantastiske strender og kan best utforskes på fots.

Øyas havn ligger i St. Peter Port og er en av de vakreste havner i Europa. Ferger ankommer til Guernsey fra en rekke havner på den engelske sørkysten. Det er også ferger fra St. Malo i Frankrike.