Åland

Slik bookes ferger fra Åland til Estland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Åland og Estland levert av 2 fergeselskaper – Tallink Silja & Viking Line. Mariehamn til Tallinn ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 9 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Åland Estland overfart mellom Mariehamn og Tallinn.

Åland Estland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Åland til Estland

Om Åland:

Åland er en autonom region i Finland i Østersjøen, med den Botniske Bugt i nord. Ålandsøyene er en øygruppe som danner den minste finske regionen.

Ålandsøyene geografiske plassering er av strategisk betydning. Øyene er en inngang til både Stockholm havn og den Botniske Bugt, som er beliggende nær den Finske Bugt.

Om Estland:

Estland er en baltisk perle i Nord-Europa og avgrenser med Latvia i sør og Russland i øst. Landets kystlinjer er ut til Den Finske Bukt mot nord og Østersjøen mot vest.

Estland kan skryte av den best beskyttet og intakte middelalderby i Europa. Den gamle byen Tallinn har vært på Unescos verdensarv liste siden 1997.

Estland har over 1500 øyer, og byr på uberørt natur og strender.