El Hierro

Slik bookes ferger fra El Hierro til Tenerife

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom El Hierro og Tenerife levert av 1 fergeselskap – Naviera Armas. Valverde til Los Cristianos ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på El Hierro Tenerife overfart mellom Valverde og Los Cristianos.

El Hierro Tenerife kart

Trykk her for kart

Ferger fra El Hierro til Tenerife

Om El Hierro:

El Hiero er den minste av Kanariøyene, og ligger i Atlanterhavet ut for den nordvestlige kysten av Afrika. Som de andre øyene, er El Hiero fjellrik og vulkansk.

Selv om El Hiero er den minste og minst kjente av øygruppen, er denne øya så enestående at den er blitt pekt ut af Unesco som verdensarv, noe som betyr at det meste av øyas fauna og flora er beskyttet.

Om Tenerife:

Tenerife er den største og best kjente av Kanariøyene med en kystlinje på 350 km, og over 10 millioner besøkende årlig.

Den største grunnen til at besøkende drar til Tenerife, er at øye hele året har solskinn.

Bortsett fra de fantastiske strendene og solskinn, har øya mye annet å by på med kløfter, spektakulære klipper, skoger og rester av forhistoriske dyr. Tenerife tilbyr en unik opplevelse for alle besøkende.