Estland

Slik bookes ferger fra Estland til Åland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Estland og Åland levert av 2 fergeselskaper – Tallink Silja & Viking Line. Tallinn til Mariehamn ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 10 timer 50 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Estland Åland overfart mellom Tallinn og Mariehamn.

Estland Åland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Estland til Åland

Om Estland:

Estonia er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa, omgitt av Den Finske Bukt mot nod, Østersjøen mot vest, Latvia mot sør og Russland mot øst.

Selv om landet er lite i størrelse er det ekstremt dynamisk med en lang kystlinje og herlige strender. Sommersesongen er kort, men Estland er mer enn strender. Tallinns midderalderlige gamle bydel byr på et innblikk inn i et eks-sovjetisk besatt land som nå er en del av EU.

Om Åland:

Åland er en selvstyrende region i Østersjøen, juridisk del av Finland, men med sin egen regjering på Åland. Øygruppen består av nesten 300 øyer, hvorav omkring 80 er bebodde.

Økonomien på Åland er dominert av shipping, som representerer 40% av økonomien, med Mariehamn; Berghamn og Langnæs som de største havnene. Det eneste offisielle språket på Åland er svensk. Bare 5% av befolkningen snakker finsk.