Gran Canaria

Slik bookes ferger fra Gran Canaria til La Palma

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Gran Canaria og La Palma levert av 1 fergeselskap – Naviera Armas. Las Palmas til Santa Cruz de La Palma ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 8 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Gran Canaria La Palma overfart mellom Las Palmas og Santa Cruz de La Palma.

Gran Canaria La Palma kart

Trykk her for kart

Ferger fra Gran Canaria til La Palma

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er en øy i den spanske øygruppen Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet ut for den nordvestlige kysten av Afrika.

På grunn av de forskjellige kilmaene og varierende landskap som finnes på øya, omtales den noen ganger som en ”miniatyr kontinent”. Unesco har erklært en tredjedel av øya et biosfærereservat på grunn av dens lange strender, grønne slukker og maleriske landsbyer.

Om La Palma:

La Palma er den femte største og mest nordvestlige øy blant Kanariøyene, og også kjent som ”La Isla Bonita”, som betyr ”den vakre øya”.

Det er et par deilige byer på La Palma, men dens mest imponerende attraksjoner er naturen dens og spktakuklære vulkanske landskap. Øyas hovedstad Santa Cruz byr på velbevarte gamle bygninger og brosteinsbelagte gater. Dette er hvor dens store havn og internasjonale lufthavn ligger.