Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Skopelos Øy

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Skopelos Øy. Det er 4 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Alonissos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Volos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Skiathos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Thessaloniki til Chora (Skopelos) , Mantoudi til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Alonissos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Skiathos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) til Chora (Skopelos) , Chora (Skopelos) til Glossa (Skopelos) , Volos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) & Alonissos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos).

Den raskeste ruten mellom Hellas og Skopelos Øy er Skiathos til Glossa (Skopelos) med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Skopelos Øy kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Skopelos Øy:

Skopelos er en gresk øy beliggende i de nordlige Sporadene.

Øya er kjent som en grønn og blå øy, på grunn av skogene som dekker mye av øya, og som fører ned til vannkanten. Skopelos har et fantastisk utvalg av naturskjønne strender, og sammen med sine uberørte kystlinje, er det forståelig at denne øya ble valgt for innspillingen av ”Mamma Mia”.