Irland

Slik bookes ferger fra Irland til England

Det er 2 fergeruter mellom Irland og England med 26 avganger ukentlig. P&O Irish Sea leverer 1 rute, Dublin til Liverpool som seiler 12 ganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Belfast til Liverpool Birkenhead som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Irland til England for å sjekke informasjon.

Irland England kart

Trykk her for kart

Ferger fra Irland til England

Om Irland:

Irland er en øy i Nord-Atlanterhavet, som ligger vest for Storbritannia. Øya er politisk delt mellom Republikken Irland og Nord-Irland, som er en del av Storbritannia.

Regionen har et varierende landskap med kystnære fjell og lave sletter. Irlands enestående naturskjønnhet er av stor interesse for mange turister.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.