Isle of Man

Slik bookes ferger fra Isle of Man til Nord Irland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Isle of Man og Nord Irland levert av 1 fergeselskap – Steam Packet. Douglas til Belfast ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Isle of Man Nord Irland overfart mellom Douglas og Belfast.

Isle of Man Nord Irland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Isle of Man til Nord Irland

Om Isle of Man:

Isle of Man, også kjent som Mann, er en britisk kroner, som ligger i Det Irske Hav mellom Storbritannia og Ireland.

Øya er velsignet med en lang kystlinje, fantastisk naturlandskap og uspokerte strender. På grunn av dens tette beliggenhet på England, er Isle of Man den perfekte reisemål for familier.

Om Nord Irland:

Nord-Irland er en av de fire delene av Det Forente Kongeriket, og ligger i den nordøstlige delen av øya Irland og grenser opp til Irland i sør og vest.

Nord-Irland tilbyr noe for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskap, eller den gamle byen Derry med sin rike kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er lett å komme til Nord-Irland med ferge fra England, Isle of Man og Skottland. Den korte turen fra Skottland er regelmessig og seiler året rundt. Den direkte fergeforbindelsen fra England er mindre regelmessig, men seiler også året rundt og er en populær service.

Siden det er mange avganger til Iralnd, inkludert en service til kontinentet via Frankrike, kan man også velge å seile til Irland og kjøre over grensen til Nord-Irland.