Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Giglio Øy

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Giglio Øy levert av 1 fergeselskap – Toremar. Porto Santo Stefano til Giglio ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Giglio Øy overfart mellom Porto Santo Stefano og Giglio.

Italia Giglio Øy kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Giglio Øy

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Giglio Øy:

Giglio er en av de syv øyene som utgjør det toskanske øyhavet. På en klar dag, byr øyas høyeste punkt på en spektakulær utsikt over kysten og de andre øyene i det toskanske øyhavet.

Selv om øya for det meste er fjellrik, er dens østlige kyst glatt og mild med sandstrender, mens den vestlige siden består av bratte skrenter og klipper.