La Palma

Slik bookes ferger fra La Palma til Lanzarote

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom La Palma og Lanzarote levert av 2 fergeselskaper – Naviera Armas & Trasmediterranea. Santa Cruz de La Palma til Arrecife ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 30 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på La Palma Lanzarote overfart mellom Santa Cruz de La Palma og Arrecife.

La Palma Lanzarote kart

Trykk her for kart

Ferger fra La Palma til Lanzarote

Om La Palma:

La Palma, juvelen av Kanariøyene, er den mest nordvestlige og femte største øy i øygruppen. Som de andre kanariske øyer, er La Palma en vulkansk øy og er pt. den mest vulkanske aktive.

La Palma er et særdeles godt øy for en vandreferie, med hundrevis av kilometer av stier. Her kan man oppleve fjell og vulkaner, strender og regnskog, små landsbyer og betagende utsikter.

Om Lanzarote:

Lanzarote er den nordligste og østligste øya i Kanariøyene i Atlanterhavet, samt den fjerde største i øygruppen.

Vulkanudbrudene i det 18. og 19. århundret har gitt øya et spektakulært utseende med hvite sandstrender og klart vann i kontrast med vakre vulkanske landskap. Nasjonalparken i området, hvor vulkanutbrudd fant sted, er nå en av de største attraksjonene på øya.