Latvia

Slik bookes ferger fra Latvia til Sverige

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Latvia og Sverige levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Ventspils til Nynashamn ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 8 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Latvia Sverige overfart mellom Ventspils og Nynashamn.

Latvia Sverige kart

Trykk her for kart

Ferger fra Latvia til Sverige

Om Latvia:

Latvia er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa, omkranset av Estland, Liauen, Russland og Hviterussland, med Østersjøen på vestkysten.

Latvias 500 km av usporlert hvite sandstrender og skoger, gjør landet til fantastiske reisemål.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.