Orknøyene

Slik bookes ferger fra Orknøyene til Shetlandsøyene

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Orknøyene og Shetlandsøyene levert av 1 fergeselskap – Northlink Ferries. Kirkwall til Lerwick ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 7 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Orknøyene Shetlandsøyene overfart mellom Kirkwall og Lerwick.

Orknøyene Shetlandsøyene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Orknøyene til Shetlandsøyene

Om Orknøyene:

Orkneyøyene er en øygruppe bestående av omkring 70 øyer i det nordlige Skottland, omkring 16 km fra Skottlands nordkyst.

Den største øya i gruppen er kjent som ”fastlandet” og huser størstedelen av befolkningen, og her er kunst, kunsthåndverker og attraksjoner.

Orkneyøyene kombinerer sine vakre strender med rik kulturarv, kultur og vidunderlig dyreliv.

Om Shetlandsøyene:

Shetlandsøyene er en øygruppe i Skottland, omkring 160 km nord for den skotske fastlandet. Øygruppen består av over 100 øyer, hvorav bare femten er bebodde.

Shetlandsøyene er et fantastisk sted for naturelskere. Her er det et vilt dyreliv, noe som gjør det mulig å se otrer og seler på spill, mens man nyter lyden av havfugler.