Kirkwall til Lerwick Ferge

Kirkwall Lerwick fergeruten knytter Orknøyene med Shetlandsøyene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kirkwall Lerwick fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kirkwall - Lerwick Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kirkwall Lerwick priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kirkwall Lerwick ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største byen og hovedstaden på Orkneyøyene, som ligger rett ut for Skottlands nordkyst. St. Magnus Katedral står i byens sentrum og ble grunnlagt til minne om St. Magnus Erlendsoon, Jarl av Orkney mellom 1108 – 1117. Andre attraksjoner i byen inkluderer den tidligere bispegården og Earl Palass, som ligger ved siden av domkirken. I byen finner man også to museer og shopping, som primært er tilgjengelig på Albert Street og Bridge Street.

Byen ligger på hovedøya, omkring 10 km fra Finstown, 24 km fra St. Margarets Hope og 26 km fra Stromness.

Omkring 3 km fra Kirkwall ligger Hatston fergeterminal, som drives av Northlink Ferries. Det er fergeforbindelser til Aberdeen i Skottland og Lerwick på Shetlandsøyene.

Lerwick Guide

Lerwick er en by og havn, og hovedstaden på Shetlandsøyene, som ligger ca. 160 km av Skottlands nordkyst, 340 km nord av Aberdeen og 370 km vest av Bergen i Norge. Byen har fåett navnet sitt fra det oldnordiske og etterdkommeren dens, Norn, som ble talt i Shetland inntil midten av det 19. århundret og betyr ”bukt av leire” og ”vik”, som betyr bukt eller fjord. Det er byer i det vestlige Norge med likende navn.
Byens havn er en travel fiskeri- og fergehavn. Det er fergeforbindelser til Aberdeen og Kirkwall på Orkneyøyene.