Pianosa Øy

Slik bookes ferger fra Pianosa Øy til Elba

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Pianosa Øy og Elba levert av 1 fergeselskap – Toremar. Pianosa til Rio Marina ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 1 time 50 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Pianosa Øy Elba overfart mellom Pianosa og Rio Marina.

Pianosa Øy Elba kart

Trykk her for kart

Ferger fra Pianosa Øy til Elba

Om Pianosa Øy:

Pianosa øy er den femte største øya i det toskanske øyhavet.

Dette er et virkelig forurenset naturparadis med krystallklart vann og skjulte bukter. Bare to båter tar turister til øya; en fra Piombino og en fra Elba, og øya mottar max. 400 turister om dagen. Alle besøk skal arrangeres av offisielle park guider og besøkende må ikke overnatte.

Om Elba:

Elba er den største øya i det toskanske øyhavet og den tredje største øya i Italia, etter Sicilia og Sardinia. Denne middelhavs øy er del av Italia og bare 10 km fra vestkysten av det italienske fastlandet.

Øya har et særlig mildt klima og 147 km kyststrekninger. Dens uspolerte naturarv, majestetiske landskap, vakre kystlinje og frodige fejll og skog, gjør Elba til et populært feriemål.