Pianosa til Rio Marina Ferge

Pianosa Rio Marina fergeruten knytter Pianosa Øy med Elba. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pianosa Rio Marina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pianosa - Rio Marina Fergeselskaper

  • Toremar
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pianosa Rio Marina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pianosa Guide

Pianosa er en liten øy, som er del av Italias toskanske øyhav og ligger 13 km sørvest for Elba. Øya har en landmasse på omkring 10 km2, og på sitt høyeste punkt er øya bare 22 m over havets overflate. Pianosa er del av Toscano National Park som er er beskyttet havområde som forbyr alle former for fiskeri, dykking eller forankring av båt uten sær tillatelse. I motsetning til andre øyer i området, har Pianosa ikke mange butikker eller mange turistattraksjoner. Men besøkende vil finne en vakker og fredelig øy, som er full av sjarme.

Den eneste måten å besøke øya på, er ved å kontakte en særlig omvisning operatør, og det maksimale antallet besøkende tillatt per dag er 400. Det er ikke mulig å besøke øya på egen hånd, siden særlige tillatelser er nødvendige. Det er to båter som tar turister til øya; en fra Piombino og en fra Elba.

Rio Marina Guide

Rio Marina ligger på den østlige delen av den italienske øya Elba, i en liten fjord som er omgitt av bretter, som er karakterisert av rød jord på grunn av jernoksid gruvedrift som fant sted i fortiden. Utvinningen av jernoid som fant sted i regionen går tilbake til etruskenes tid og var samme med fiskeri, hovedaktiviteten for landsbyen beoere inntil nylig. I dag er landsbyen en turistby som har mange fasiliteter. En populær attraksjon i landsbyen er kirken San Rocco, som er et tårn i havnen som har en åttekantet base og ble bestilt i 1534 av Giacomo V Appiano. Øyas Mineral Park er en annen populær attraksjon, og er, hvor en rekke mineraler som finnes på forskjellige deler av øya kan ses. Det er omkring 1000 forskjellige mineraler, og det er også mulig å besøke en mine.

Det er fergeforbindelser fra havnen til fastlandet, som et alternativ til Portoferraio.