Shetlandsøyene

Slik bookes ferger fra Shetlandsøyene til Skottland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Shetlandsøyene og Skottland levert av 1 fergeselskap – Northlink Ferries. Lerwick til Aberdeen ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 12 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Shetlandsøyene Skottland overfart mellom Lerwick og Aberdeen.

Shetlandsøyene Skottland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Shetlandsøyene til Skottland

Om Shetlandsøyene:

Shetlandsøyene er en skotsk øygruppe på over hundre øyer, som er beliggende nordøst fra Storbritannias fastland.

Selv om Shetlandsøyene har vært del av Skottland siden 1472, er beliggenheten dens faktisk tettere på Bergen i Norge, enn Edinbburg og har tette forbindelser til Skandinavia.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og har en unik kultur.

Om Skottland:

Skottland er det nordligste av de fire lander som utgjør Det Forente Kongeriket, Storbritannia. Landet er omgitt av Nord-Atlanterhavet i vest og nord, Nordsjøen i øst og England i sør.

Skottland er et vennlig og livlig land, som er rik på historie og kulturarv som går tilbake tusen av år. Folk kommer her for å besøke de vakre fjellene og daler, bretter, skoger og klippekyster, og nyte de opplevelsene som Skottland har å by på.

Det er et utvalg av fergeruter fra Skottland til Nord-Irland, som betjenes av moderne og velutstyrte ferger.

Det er ikke lengre noen direkte fergeforbindelse mellom Skottland og det europæiske fastlandet, men det er fergeforbindelser fra England og Nord-Irland, som får deg tett på.