Singapore

Slik bookes ferger fra Singapore til Bintan Island

Det er 2 fergeruter mellom Singapore og Bintan Island med 23 avganger ukentlig. Bintan Resort Ferries leverer 1 rute, Tanah Merah til Bandar Bentan Telani som seiler 11 ganger ukentlig. Sindo Ferry leverer 1 rute, Tanah Merah til Tanjung Pinang som seiler 9 ganger ukentlig. Majestic Fast Ferry leverer 1 rute, Tanah Merah til Tanjung Pinang som seiler 3 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Singapore til Bintan Island for å sjekke informasjon.

Singapore Bintan Island kart

Trykk her for kart

Om Singapore:

Singapore er en suveren bystat og øy-land i sørøst Asia, som ligger på den sørlige spissen av Malay halvøya. Singapore er et lite land som har utviklet seg til å være ett av verdens største kommersielle senter med det fjerde største kommersielle sentrum.

Utlendinger utgjør 42% av befolkningen, og Singapore er et svært ungt og mangfoldig land med mange språk, regioner og kulturer.

Om Bintan Island:

Den indonesiske øya, Bintan ligger blant Riau øygruppe, med Singapore over smuget.

Etter Bali, er Bintan det mest populære reisemålet i Indonesia, med primært forkus på de ni feriestedene på den nordlige siden av øya, som er kjent som Bintan Resorts.

Bintan Resorts ligger på et område på omkring 300 hektar, og har uspolerte hvite strender, luksus hotell, designer golfbaner, verdensklasse fasiliteter og et tropisk klima.

De fleste besøkendene ankommer med ferge fra Singapore Tanah Merah havn, som ankommer til Bandar Bentan Telani i norden og Tanjung Pinang i vesten.

Bintan Resorts Ferries seiler til Betan Telani på litt under en time, mens Sindo Ferry seiler til Tanjung Pinang i vesten på omkring to timer.