Skottland

Slik bookes ferger fra Skottland til Orknøyene

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Skottland og Orknøyene levert av 1 fergeselskap – Pentland Ferries. Gills Bay til St Margaret's Hope ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 1 time 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Skottland Orknøyene overfart mellom Gills Bay og St Margaret's Hope.

Skottland Orknøyene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Skottland til Orknøyene

Om Skottland:

Skottland er det nordligste landet i Det Forente Kongeriket, og bestikker den nordlige tredjedelen af den jorden som deler grense med England mot sør.

Skottland er et vakkert land, som er kjent forsitt dramatiske landskap av fjell og forrevne kyster, med de naturlige scenene i det skotske høylandet som en topp vinder.

Det skotske klimaet har en tendens til å være svært omskiftelig, men selv om solen ikke alltid skinner, tiltrekker den varme velkomsten fra de mange forskjellige landskapene mangebesøkender.

Nord-Irland kan lett nås med ferge fra Skottland med et utvalg av ruter og fergeselskaper. Det er også fergeforbindelser fra Skottland til Orkney, Shetland.

Om Orknøyene:

Orknøyene ligger ut for Skottlands nordkyst, og er en øygruppe bestående av omkring 70 øyer.

Orkney har noen av Europas eldste og best bevarte neolittiske steder, med ”Heart of Neolithic Orkney” på fastlandet, erklært et Unesco verdensarvsområde.

Den største øya i gruppen er vert for mange attraksjoner, samt flertallet av befolkningen, mens de mindre øyer tilbyr vakre strender med lange hvite kyster.