Spania

Slik bookes ferger fra Spania til La Palma

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Spania og La Palma levert av 1 fergeselskap – Naviera Armas. Cadiz til Santa Cruz de La Palma ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 55 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Spania La Palma overfart mellom Cadiz og Santa Cruz de La Palma.

Spania La Palma kart

Trykk her for kart

Ferger fra Spania til La Palma

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om La Palma:

La Palma er den femte største og mest nordvestlige øy blant Kanariøyene, og også kjent som ”La Isla Bonita”, som betyr ”den vakre øya”.

Det er et par deilige byer på La Palma, men dens mest imponerende attraksjoner er naturen dens og spktakuklære vulkanske landskap. Øyas hovedstad Santa Cruz byr på velbevarte gamle bygninger og brosteinsbelagte gater. Dette er hvor dens store havn og internasjonale lufthavn ligger.