Waiheke Island

Slik bookes ferger fra Waiheke Island til New Zealand

Det er 2 fergeruter mellom Waiheke Island og New Zealand med 25 avganger daglig. Fullers Ferry leverer 1 rute, Waiheke til Auckland som seiler 21 ganger daglig. Sealink NZ leverer 2 ruter, Waiheke til Auckland seiler 3 ganger daglig & Waiheke til Half Moon Bay (Auckland) omkring 10 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Waiheke Island til New Zealand for å sjekke informasjon.

Waiheke Island New Zealand kart

Trykk her for kart

Ferger fra Waiheke Island til New Zealand

Om New Zealand:

New Zealand er et lite land, på størrelse med Storbritannia eller Japan. Med en befolkning på bare 4 milioner, er landet ikke overfylt.
New Zealand består av to hovedøyer – Nordøya og Sørøya og mange mindre øyer i det sørlige Stillehav. Øygruppen ligger ca. 1600 km sørøst for Australia.

New Zeland har et temperet klima. Vinteren er kald i den sørlige delen av Sørøya, men mild i den nordlige delen av Nordøya.

Fordi øygruppen er beliggende på marginen av to kolliderende tektoniske plater (Stillehavet og Indo_Australia) er jordskjelv alminnelig, særlig i den sørvestlige delen av Sørøya og sentrale del av Nordøya. Som resultat av dette, er Nordøya preget av flere aktive of hvilkende vulkanske Kjegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på kanten av Wellington Harbour og er omgitt av fjell som gir et natirskjønt hjem for mange av landets nasjonale attraksjoner.