Zakynthos

Slik bookes ferger fra Zakynthos til Hellas

Det er flere fergeoverfarter fra Zakynthos til Hellas. Ferger knytter pt. 1 havn i Zakynthos med 1 havn i Hellas.

Det er 57 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Levante Ferries & Lefkada Palace. Den kortest overfart tar omkring 1 time 15 minutter (Zante til Kyllini ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Zakynthos og Hellas. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Zakynthos Hellas kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et av verdens mest besøkte land. Hellas, som kan skryte av 16.000 km med kyststrekning, har Egeerhavet mod øst. Det joniske hav mot vest, Middelhavet mot sør og mange øyer.

Hellas er et varierende land med et fjellrikt fastland og fantastiske øyer med hvitkalkede hus og kirker med blå kuppel. Mange av de greske strendene har fått tildelt det blå flagget, mens landets rike historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det greske fastlandet kan lett nås med ferge over Adriaterhavet fra Italia, mens det er mange innenlandske fergeservicer på grunn av de mange øyene. De innenlandkse fergene er moderne, men de variere basert på reisetypen. De lengre ruten e drives av konvensjonelle passasjerferge, men de kortere rutene mellom øyene drives av katamaraner og hurtigbåter.