Zakynthos

Slik bookes ferger fra Zakynthos til Italia

Det er 2 fergeruter mellom Zakynthos og Italia med 2 avganger ukentlig. Ventouris Ferries leverer 1 rute, Zante til Bari som seiler 1 gang ukenlig. Red Star Ferries leverer 1 rute, Zante til Brindisi som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Zakynthos til Italia for å sjekke informasjon.

Zakynthos Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Zakynthos til Italia

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.